Bouwen voor Europa. De betere oplossing. 

 Sinds de oprichting in 1990 heeft INTER-BAUPOL zich voortdurend verder ontwikkeld. Het bouwbedrijf levert serieuze en voordelige bouwoplossingen met name op het gebied van de gevels. Wij zijn gespecialiseerd in complexe restauratiewerkzaamheden. Ons activiteitenbereik strekt zich uit van Polen tot West-Europa. Als internationaal bedrijf zijn wij altijd voor u ter plaatse. Uw bouwopdrachten in Duitsland begeleiden wij vanuit onze vestiging in Mühlheim in het Rhein-Main-gebied.

Ons pluspunt tegenover de concurrentie is ons goedgeschoolde personeel. Onze staf van vaste medewerkers is op korte termijn inzetbaar en beschikt over de ervaring die uw opdrachten nodig hebben. Of het om zakelijk- of privévastgoed gaat om industriële of andere grote projecten. Wij helpen u om complexe werkzaamheden rond uw vastgoed te realiseren.

Onze partners waarderen onze betrouwbaarheid, ons kwaliteitswerk en onze flexibiliteit. INTER-BOUPOL met hoofdzetel in Boleslawiec beschikt in heel Europa over een modern machine- en voertuigpark, een geoptimaliseerd materiaalmagazijn, kantoorruimte met eigentijdse communicatie- en computertechniek voor het management van uw opdrachten. Ook buiten Nederland zijn wij met vestigingen vertegenwoordigd in Groot-Brittannië, Frankrijk en België.

 

Gevels
Ruwbouw
Sanering
Modernisering
Energie basse
Schilderwerk